Ales Winkler

Slovenia and sustainable tourism

Ales Winkler è produttore di formaggio di origine Slovena che sceglie di trasferirsi in Istria per lavoro. Ha deciso negli anni 90 di trasferirsi dalla città alla campagna e cambiare vita. La produzione del formaggio è una passione che si è trasformata in un lavoro. Una passione che scoprendo il turismo sostenibile porterà sviluppo al territorio.

Interview information

Geographic information

Country: HR

Region: Istria County

City: Krnica, Marčana

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People

Ales Winkler

Year: 1964
City: Lubiana (Slovenia)
School: University
Profession: Self-employed
Languages: Italiano

Document by: Filippo Casè, Entoni Rasku
Video by: Gianluca Bitelli
Created: 23-04-2017

Questo video fa parte del seguente archivio
Study trips of the University of Gastronomic Sciences

Study trips of the University of Gastronomic Sciences

The archive collects the documentations from study trips which involve the students of the University of Gastronomic Sciences. Film documents recorded by students show the places, people, companies and gastronomical cultures encountered in various areas of the world through the eyes, voices and sentiment of witnesses that students met during their study trip. Archive promoted by the University of Gastronomic Sciences.

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